vineri, 15 martie 2013 | By: Unknown

Mica de la Abracadabra a murit


“Fetiţa de la Abracadabra”, Michaela Niculescu, a murit ieri, la doar 31 de ani, la Spitalul Fundeni, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică. Pe holurile spitalului se aflau toţi foştii săi colegi de la “Abracadabra”, precum şi “Magicianul” Marian Râlea. Înainte ca Mica să părăsească scena vieţii, părinţii ei au chemat preotul, nimeni altul decât un fost coleg de-al ei.





Au crezut într-o minune, după ce, miercuri, Mica a deschis ochii şi a ieşit din coma indusă. Ieri însă, speranţele le-au fost spulberate. La ora 15.30, Mica părăsea scena vieţii, nu înainte însă de a fi împărtăşită de un preot, un fost coleg deal ei, chemat de părinţi încă de dimineaţă, la Spitalul Fundeni. “Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni”, a declarat managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban. Mica a fost deconectată de la aparate abia la două ore de la deces, aşa cum prevede protocolul spitalului.

Alături i-au fost foştii colegi


Mica a murit, având alături, pe holurile spitalului, toată familia sa de la “Abracadabra”, în frunte cu “Magicianul” Marian Râlea. “Am fost ieri la Fundeni toată ziua. Toată familia de la «Abracadabra» era acolo când Mica a murit. Suntem şocaţi, am sperat într- o minune”, a spus, la rându-i, actorul Marian Râlea, “Magicianul” de la “Abracadabra”. “Este groaznic, era prietena mea cea mai bună. Nu am ajuns la spital, pentru că doar familia avea voie să o vadă, dar am ţinut tot timpul legătura cu tatăl ei. Se aşteptau la ce e mai rău. De aceea au chemat şi un preot, încă de dimineaţă, înainte de a muri. Din câte mi-a spus tatăl ei, au deconectat-o de la aparate după două ore de când a murit”, a mărturisit pentru Libertatea Silvia Scobai, o bună prietenă de-a Micăi.


 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu