miercuri, 3 aprilie 2013 | By: Unknown

Pachet licente antivirus gratuite (aprilie 2013)

Am revenit cu un articol cu tema securitatii sau mai bine zis a protectiei impotriva programelor de tip suspect care se propaga prin internet si nu numai. Un procent foarte mare din calculatoarele din intreaga lume sunt pline de virusache, inevitabil se intampla asta si nu neaparat din cauza utilizarii necorespunzatoare a computerului personal ci si prin faptul ca multe retele si apare nu sunt securizate de la bun inceput. Exista pe de alta parte o bucata mare de oameni care nu au nicio treaba cu proectia pe internet, adica acele persoane care nu isi pot da seama singure imediat ca sunt in fata unui potential pericol.

Vin cu acest articol in speranta ca o sa va ajute sa navigati mult mai sigur pe internet si sa faceti transferuri de fisiere cat mai curate cu alte persoane. Chiar daca zici ca nu intri pe internet, grija mare la stick-uri, mai bine iti instalezi unul dintre programele din lista de mai jos. Sunt la libera alegere toate, asa ca ati putea sa va puneti pe descarcat.

  1. AVG Internet Security - 3 luni - link
  2. Bitdefender Total Security 2013 - 3 luni - link
  3. BullGuard Internet Security - 3 luni - link
  4. Kaspersky Internet Security 2012 - 3 luni - link
  5. Norton 360 - 3 luni - link
  6. Norton Internet Security 2012 - 3 luni - link
  7. Panda Internet Security 2013 - 3 luni   - link 1 | link 2 | link 3
  8. Mcafee Antivirus Plus - 6 luni - link
  9. Norton Antivirus 2012 - 6 luni - link
  10. Kaspersky CBE 2012 - 1 an -   link  (necesita proxy german)
  11. Panda Antivirus Pro 2013 - 6 luni - link
  12. Panda Global Protection 2013 - 6 luni - link
 Licentele prezentate mai sus sunt oferite gratuit in cadrul unor promotii astfel ca perioada lor de valabilitate este nesigura. Fisierele se pot descarca, nar nu se poate garanta functionarea lor si activarea licentelor va avea succes. Deci intrati cat mai repede pana nu se termina ofertele! Acum ai ocazia sa-i oferi bunicii de mult dorita licenta antivirus.
Ca si bonus, nu stiu cati dintre voi stiau ca cei de la reteaua de socializare Facebook ofera licente gratuite tuturor utilizatorilor. Exista atat licente de la programe gratuite, cat si programe care sunt pe bani si vi se ofera licenta de la 6 luni in sus.

Bonus: Facebook Security

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu