miercuri, 3 aprilie 2013 | By: Unknown

Yahoo a integrat Dropbox in e-mail - renunta la limita de 25MB pentru fisierele atasate!

In ciuda problemelor cu care s-a confruntat in ultimii ani, respectiv scadera cotei de piata in raport cu o competitie acerba din partea Google, Yahoo pare sa fi gasit o solutie excelenta pentru a-si impulsiona unul dintre serviciile sale de baza: Yahoo Mail.
Compania a anuntat un parteneriat cu serviciul de stocare in cloud Dropbox, iar colaborarea se traduce pentru detinatorii de conturi de mail la Yahoo prin posibilitatea de a atasa fisiere mari fara sa isi mai faca griji fata de enervanta limita de 25MB impusa de companie pana acum.
Spre deosebire de concurentii Google si Microsoft, care au investit fiecare in mod direct in preluarea sau crearea unor servicii cloud, Yahoo a adoptat o strategie care s-ar putea dovedi si mai ieftina si mai eficienta. Parteneriatul este de fapt materializarea viziunii Marissei Mayers, actualul CEO al Yahoo (fost executiv la Google), care are dificila misiune de a repune pe picioare Yahoo.
Aceasta prima miscare semnificativa este foarte inspirata si alaturi de alte cateva modificari, chiar daca doar de ordin grafic deocamdata aduse portalului, exista sanse ca Yahoo sa redobandeasca acel statut diminuat odata cu evolutia galopanta a Google.
Serviciul rezultat din parteneriatul intre Yahoo si Dropbox este deja functional (si testat de noi), cu precizarea ca momentan este disponibil in limbile Engleza, Franceza, Spaniola, Germana si Italiana. De asemenea, clientii Yahoo care nu au conturi Dropbox se pot inregistra fara probleme pentru obtinerea unuia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu