vineri, 15 februarie 2013 | By: Unknown

COMEDIE LA PARCHET


Incredibil, dar adevărat! Doi gorjeni au plecat la furat doar ca să ajungă cât mai repede în puşcărie, pe motiv că nu mai e de trai în libertate. Hoţii au recunoscut cu seninătate şi rapiditate faptele în faţa procurorilor ca să ajungă în cel mai scurt timp după zăbrele, pentru a avea asigurate cazarea şi masa. Cei doi au crescut la orfelinat şi nu se află la primul furt. Din banii obţinuţi din vânzarea bunurilor sustrase şi-au cumpărat doar băutură.
Domnul din imagine are 43 de ani şi susţine că este singur pe lume, după ce a crescut la casa de copii. Astăzi a ajuns la sediul Parchetului Local, pentru că înainte de Revelion a intrat în casa unui târgujian şi i-a furat calculatorul şi două telefoane mobile.
Acesta a recunoscut faptele. Motivul oferit de acesta i-a uimit şi pe oamenii legii.
Să nu vă gândiţi că a plecat singur la furat. L-a luat cu el şi pe cel mai bun prieten, care a venit cu zâmbetul pe buze la audieri. Amândoi au recunoscut cu seninătate că au dat banii obţinuţi din vânzarea calculatorului pe băutură.
Poliţiştii i-au reţinut aseară pentru 24 de ore, iar astăzi i-au prezentat în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
Cei doi bărbaţi au recunoscut că au vândut bunuri evaluate la 4.000 de lei cu doar 100 de lei. Pentru prima dată, anchetatorii au avut în faţă două persoane care n-au cerut să fie puse în libertate, ci să rămână în arest. Pentru furt calificat, aceştia riscă să stea până la 15 ani după gratii.
Sursa: tvsud.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu