luni, 4 februarie 2013 | By: Unknown

ÎNDRĂGOSTIŢII CRIMEI. Şi-a ucis tatăl ca să se mărite


Fiica de numai 16 ani şi-a omorât tatăl cu vătraiul, ajutată de iubitul ei. Această dramă de familie a uluit oraşul Târgu Jiu, pentru că sâmbătă, când s-a aflat de crimă, nimeni n-o bănuia pe fată.


Ion Ciocea, de 38 de ani, a fost găsit mort sâmbătă dimineaţă, de cumnata acestuia, în spatele casei sale. Femeia a sunat la 112, iar la faţa locului a venit şi Ambulanţa, dar s-a constatat că bărbatul murise de câteva ore.
"Ion Ciocea prezenta, la nivelul capului, mai multe leziuni provocate prin lovire cu un obiect contondent, leziuni ce i-au cauzat decesul", a spus George Neagoe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Tânăra de 16 ani, Andreea Ciocea, era îndrăgostită de câteva luni de un băiat cu doi ani mai mare. De câteva săptămâni intrase în conflict cu tatăl ei, care nu era de acord cu relaţia de dragoste pe care o avea. Din primele informaţii rezultă că fata voia chiar să se mărite, iar tatăl ei s-a opus categoric, dar toate faţetele acestei relaţii tumultoase vor fi cunoscute după încheierea audierilor.
Fata şi iubitul ei l-au aşteptat pe Ion Ciocea vineri noaptea, ascunşi în întuneric. Când acesta a ajuns acasă, după miezul nopţii, cei doi i-au aplicat mai multe lovituri cu un vătrai şi o bară de fier. Apoi, au târât cadavrul pe jumătate dezbrăcat în curtea gospodăriei, după care au dispărut.
În cursul zilei de ieri, procurorii au ajuns la cei doi îndrăgostiţi, descoperind mobilul crimei şi determinând-o pe fată să recunoască oribila faptă. Andreea şi iubitul ei au fost reţinuţi şi prezentaţi Tribunalului Gorj cu propunerea de arestare preventivă pentru omor calificat.
A fost o săptămână de groază pentru judeţul Gorj, aceasta fiind a patra crimă comisă în numai câteva zile.

Adolescenta de 16 ani, acuzată că şi-a omorât tatăl, și iubitului său cu ajutorul căruia l-a ucis pe bătrân, au fost trimiși în judecată astăzi 04.02.2013 pentru omor. Primul termen va avea loc pe 26 februarie.
În luna noiembrie, un târgujian de 40 de ani a fost ucis de fiica sa, în vârstă de 16 ani și, de iubitul acesteia, de 18 ani. Cei doi adolescenți l-au așteptat, după miezul nopții, pe bărbat și i-au aplicat mai multe lovituri în cap cu un vătrai și o bară metalică, lăsându-l mort. Dimineața, fata a anunțat poliția și rudele, spunând că și-a găsit părintele mort.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu