miercuri, 16 ianuarie 2013 | By: Unknown

POLIŢISTUL SE DĂ BĂTUT


Declaraţie şoc la Tribunalul Gorj! Poliţistul trimis în judecată pentru că ar fi bătut un şofer care l-a stropit cu maşina se dă bătut. La propriu. Constantin Alionescu a rupt tăcerea şi susţine că el este victima şi că, de fapt, şoferul ar fi sărit la gâtul omului legii, care nu ar fi făcut altceva decât să se apere. Mai mult decât atât, poliţistul vrea să-l reclame pe procurorul de caz că nu i-a luat în calcul mai multe probe. Astăzi a cerut strămutarea procesului la instanţa supremă.
Poliţistul din Mătăsari acuzat că a snopit în bătaie un şofer pentru că l-ar fi stropit cu maşina a spus răspicat că este nevinovat, chiar dacă pe camerele de supraveghere se vede altceva. Acesta a vorbit astăzi pentru prima dată despre acuzaţiile care i se aduc.
Omul legii spune că nu a făcut altceva decât să se apere de şoferul care l-a stropit cu maşina.
Ce spune şoferul despre aceste acuzaţii?
Şi omul legii l-a reclamat pe şofer pentru ameninţare şi a cerut strămutarea procesului la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, urmând ca instanţa supremă să analizeze cererea pe 7 februarie. Între timp, omul legii s-a întors şi împotriva procurorului de caz, care l-a trimis în judecată pentru purtare abuzivă.
Agentul de poliție Constantin Alionescu, de la Mătăsari, a fost pus la dispoziţia superiorilor săi şi execută acum activităţi de birou. Acesta vrea să-i ceară procurorului de caz daune pentru că i-a adus mari prejudicii. Altercaţia a avut loc în parcarea unui magazin din Mătăsari, în primăvara anului trecut, fiind înregistrată de camerele de supraveghere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu