marți, 18 decembrie 2012 | By: Unknown

ASISTENTA care s-a sinucis în urma unei farse făcute lui Kate Middleton a lăsat un BILET de ADIO


Din ce în ce mai multe detalii ies la iveală în cazul dramatic al asistentei Jacintha Saldanha, care s-a sinucis în urma unei farse telefonice puse la cale de doi DJ australieni care vroiau să obţină informaţii despre Kate Middleton.
Familia asistentei care s-a sinucis în urma farsei telefonice nu ştia că era implicată în farsă, nici soţul şi nici cei doi copii ai Jacinthei Saldanha neavând idee de ceea ce se petrecuse. Femeia a lăsat un mesaj de adio familiei, scrisoarea putând fi singurul indiciu pe care aceştia îl pot avea în privinţa motivelor care au condus-o la acest gest dramatic.
Jacintha Saldanha, originară din India, a fost prima care a răspuns apelului telefonic făcut de doi DJ din Australia care s-au dat drept Regina Elisabeta şi Prinţul Charles şi au cerut să vorbească cu Kate Middleton, internată în spital cu greţuri acute cauzate de sarcină. Ea le-a oferit legătura în salonul ocupat de ducesa de Cambridge, unde o altă asistentă le-a oferit informaţii confidenţiale.
Familia femeii vrea acum să obţină toate detaliile morţii sale de la spital şi să descopere ce a împins-o pe Jacintha la sinucidere.
Soţul femeii, fiul său de 17 ani şi fiica de 14 ani vor obţine, probabil, mai mult de 300.000 de lire sterline, drept despăgubire, de la radio-ul australian.
Reprezentanţii familiei susţin că spitalul nu e destul de activ în a descoperi toate detaliile morţii femeii şi insistă ca aceştia să fie informaţi în legătură cu tot ce s-a petrecut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu