duminică, 30 decembrie 2012 | By: Unknown

SOCANT! Ce fac niste tinere pentru a fi frumoase de Revelion! VEI FI INGROZIT!

Site-ul foxnews.com a prezentat recent un material despre tinerele care sunt dispuse sa faca orice pentru a purta perechea mult visata de pantofi la petrecerea de revelion.
fetele merg chiar pana in punctul in care recurg la taierea degetelor de la picioare, daca pantofii nu le vin bine sau daca nu le incap.
"Pe plan mondial, in luna decembrie, se observa o crestere cu aproape 50% a operatiilor de scurtare a degetelor de la picioare, iar acest lucru este facut de multe tinere sau femei doar pentru a purta o noapte pantofii preferati. Multe dintre femeile care aleg calea operatiei renunta de tot la degetul mic, astfel incat pantoful sa nu o jeneze sau sa o incapa", sustine un chirurg intervievat de jurnalistii americani.
O alta metoda la care reprezentantele sexului frumos recurg pentru a purta incaltari elegante, cu toc, este cea care presupune injectarea colagenului in pernutele picioarelor. Astfel, purtareapantofilor cu toc inalt devine mult mai usoara, lucru sustinut de un specialist care a declarat pentru foxnews: "E ca si cum ai merge pe o perna atunci cand porti tocuri".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu