marți, 18 decembrie 2012 | By: Unknown

Hai sa privim dieta altfel!


In fiecare zi citim despre ce tipuri de dieta practica starurile si ce dieta drastica mai tine Nicoleta Luciu si nu mai stiu care vedete care au slabit in timp record si arata ca din reviste. Ei problema e ca ele chiar sunt din reviste! Noi, cele care muncim zilnic pentru bucata de paine de pe masa si leguma din ciorba si care ajungem rupte seara acasa suntem femei obisnuite, fara antrenori personali, sali de gimnastica la dispozitie si Photoshop!
Asa ca hai sa privim dieta din punctul de vedere al unei femei obisnuite!

Cum se face asta? Cu rabdare si ceva ingeniozitate :) ! De exemplu, nu renunti dupa prima lupta pierduta! Daca a trecut o saptamana si tu observi ca de fapt ai mai pus 1 kg, nu te refugiezi intr-o cutie mare cu inghetata, te apuci de o activitate fizica! Si merge si una prin casa (gatit, spalat, frecat, alergat dupa copii) orice presupune mai mult decat stat pe canapea si schimbat canalele. Noi, ca omeni obisnuiti, trebuie sa avem vointa sa ne schimbam obiceiurile alimentare si sa imputinam portia de mancare de la o masa.
Deci, cu rabdarea treci marea, cum spunea bunica-mea. Nu trebuie sa ne lasam dupa primele greseli sau esecuri, trebuie sa trecem prin toate si sa o luam de la capat de fiecare data! Va dura cam 1 an pana ne vom stabiliza din punct de vedere al alimentatiei sanatoase si pana cand nevoia de miscare isi va face loc in viata noastra, dar ne pregatim pentru o viata de sanatate!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu