marți, 18 decembrie 2012 | By: Unknown

Redu din calorii scriind!


De fapt nu va recomand sa va concentrati atat de tare la scris incat sa pierdeti cele putine calorii care se consuma prin miscarea mainii pe hartie sau pe tastatura, ci va recomand sa puneti pe hartie (sau pe o hartie electronica) tot ce consumati zilnic. Asa veti avea ocazia sa realizati cat de mult mancati de fapt si de unde vine problema kilogramelor in plus.
Nu vreau sa va sperii dar v-ati gandit vreodata ca, pe langa faptul ca atunci cand vine ora mesei farfuriile sunt pline si mancam pana simtim ca pocnim (ca am fost invatati de mici sa mancam tot din farfurie), mai prindem si cate o gustarica intre mese: un covrig, niste alune prajite, niste saratele, o muscatura din sandwich-ul colegului, etc. Si daca mancati doar cativa covrigei toata ziua, tot nu va fi bine, pentru ca organismul va intra in stare de alerta si va cauta sa depoziteze tot ce prinde.
In concluzie, daca veti pune totul pe hartie, va va ajuta sa realizati cate calorii adaugati de fapt la necesarul zilnic de calorii. Veti fi cu siguranta surprinse sa realizati ca in fiecare zi, ceva e in plus, ceea ce se cunoaste foarte usor pe colacei si slaninute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu