marți, 18 decembrie 2012 | By: Unknown

Cum sa fac cont pe facebook


In acest articol echipa eCumSa iti explica, in cativa pasi, cum sa-ti faci cont pe facebook.
Inregistrarea este gratuita iar datele de baza sunt, in esenta, cateva. Daca nu ai deja un cont pe Facebook acceseaza link-ul http://ro-ro.facebook.com ( astfel selectezi si limba romana; acest link iti va deschide o pagina noua astfel incat sa poti consulta acest articol in timpul procedurii de inregistrare pe Facebook).
Pe pagina principala a site-ului Facebook este disponibil un formular de inregistrare. Este necesar sa furnizezi si sa completezi urmatoarele date:
  1. nume si prenume;
  2. adresa de mail;
  3. parola de acces in contul tau de Facebook pe care-l creezi;
  4. sexul;
  5. data de nastere.
In pagina de confirmare vei primi un cod de securitate format di numere si caractere pe care trebuie sa-l scrii in campul indicat; este un control necesar pentru a evita inregistrarea automata facuta de roboti; procedand astfel demonstrezi ca esti o persoana si nu un robot. Robotii nu sunt capabili sa citeasca si sa reproduca numere ori caractere dintr-o imagine.
Dupa ce ai verificat pagina de securitate, in doar cateva minute Facebook trimite un e-mail de confirmare la adresa pe care ai furnizat-o in faza de inregistrare. Verifica-ti e-mail-ul si da click pe link-ul de confirmare pentru a-ti activa contul.
La prima logare esti rugat sa furnizezi unele informatii optionale despre scolile pe care le-ai frecventat sau despre companiile la care ai lucrat. Poti alege intre a le completa imediat sau a trece peste ele dand click pe “sari peste acest pas”, situat in dreapta jos.Aceste informatii pot fi completate si intr-un al doilea moment.
Ti-ai inregistrat contul pe Facebook. Din acest moment poti accesa site-ul introducand adresa ta de e-mail si parola. Acum poti incepe sa-ti cauti prietenii vechi, colegii de clasa sau pe cei de munca si mult mai multe; toate gratis.
Navigare placuta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu