marți, 18 decembrie 2012 | By: Unknown

Sfarsitul lumii – arta, stiinta, mitologie si profetie


Este dificil de ignorat ceea ce se va intampla la21 decembrie 2012. Multi oameni se agita la posibilitatea ca la aceasta data lumea se va sfarsi. Dar, este posibil acest lucru? Cum putem pune capat vietii asa de brusc?
Ei bine, la unele au existat semne de avertizare din belsug. In ultimii ani a existat un numar record de dezastre cum ar fi cutremure, eruptii vulcanice (ati auzit de vulcanul Etna?), tsunami sau indendii. Numarul de oameni care cred intr-un eveniment cataclismic pe 21 decembrie 2012, creste pe zi ce trece. Unii dintre ei au inceput deja aprovizionarea cu alimente, unii au inceput sa-si construiasca adaposturi.
Acestea fiind spuse, internetul e cea mai buna resursa pentru a gasi informatii despre asa-numita Judecata de Apoi. Trebuie sa stiti ca nu toata aceste site-uri dezvaluie adevarul despre 2012. Unii oameni incearca sa provoace frica oamenilor, sau doresc sa-si vanda un anumit produs, de exemplu o carte despre sfarsitul lumii. Noi nu facem acest lucru. Noi doar informam oamenii, nimic mai mult!
Sunt multi oameni care cauta semne ale Apocalipsei. Una dintre teorii ne spune ca polii magnetici se vor schimba, si va acoperi pamantul cu gheata, si astfel va incepe o noua epoca: Epoca de Gheata! Sunt si oameni care cred in filme online. De exemplu, filmele Armaggedon, Deep Impact sau 2012.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu