marți, 18 decembrie 2012 | By: Unknown

Cum să înveți mai ușor pentru permisul de conducere (permisul auto)


Dacă vrei să înveți pentru permisul de conducere, însă ai găsit unele site-uri care ți s-au dovedit a fi de neîncredere?
Uite că eu îți ofer unul de încredere. Mi-a fost recomandat de un bun prieten, care a reușit să ia examenul ( sala ) cu 24/26 puncte din PRIMA. Însă și-a dat interesul.
Mulți dintre cei care doresc să obțină permisul de conducere se bazează pe alte criterii pe care nu le voi enumera. Însă mulți au picat pe capete din cauza acestor lucruri chiar și de mai mult de 5 ori…

Un lucru e sigur. Dacă ai încredere în tine, și îți dorești ceva cu adevărat, în cazul de față permisul de conducere, înseamnă că te vei pune pe învățaț cu seriozitate pe acest site recomandat nu doar de mine, ci și de mulți alții www.e-drpciv.ro
Încă nu dau de permis, deoarece sunt în ultimul an de liceu, și trebuie să mă țin de școală, urmând cu siguranță să aplic de permis în vară, și cu siguranță voi apela la acest site.

Site-ul e ușor și simplu de folosit. Tot ce trebuie să faci e să îți creezi un cont apăsând butonul CONECTARE ( <- click pentru redirecţionare ) aflat în dreapta sus, în linie cu bara din antet.

Acum avem 2 căsuțe, una de conectare și una de înregistrare. Ne vom concentra pe cea de înregistrare pentru că nu avem încă un cont.


După înregistrarea datelor aferente, apăsăm pe butonul ÎNSCRIE-TE, imediat după aceea primind un e-mail de confirmare pe e-mail-ul introdus de tine la înregistrare.

MEDIUL DE ÎNVĂȚARE (<- click pentru redirecţionare )

Mediul de învățare oferit de acest site e un proces foarte bun de a memora răspunsurile, dar nu papagalicește ci logic. Algoritmul paginii face următorul lucru. Dacă greșești o întrebare, ea va fi memorată, și trimisă la coadă, urmând ca tu să răspunzi din nou la ea. O greșești din nou, ea din nou va face acest lucru.Mediul de învățare este primul pas care trebuie făcut în obținerea unui permis de conducere, urmând CHESTIONARELE.

CHESTIONARE AUTO ( <- click pentru redirecţionare )

Chestionarele sunt foarte importante în obținerea unui permis, asta dacă vrei să obții permisul ușor și sigur așa cum titlul articolului o spune. Acest site îți oferă și niște indicatoare de performanță, unde îți estimează timpul parcurs pe un chestionar, punctele obținute și procentul de cât de bine ești pregătit.
Dacă indicatoarele îți indică faptul că nu ești pregătit, nu e cazul să te descurajezi și să îți imaginezi că vei pica testul. NICI GÂND! Fi optimist, și continuă să rezolvi chestionare. Ca să fi sigur că obții permisul trebuie să înveți 1-2 săptămâni. Poate mult pentru unii dintre voi, dar după veți spune că a meritat!

e-DRPCIV.ro este un site specializat în acest domeniu, oferind medii de învățare și chestionare corecte, nu cu informații eronate. Pe lângă acești 2 pași mai aveți la dispoziție
Site-ul mai oferă:
Curs de legislație
Codul Rutier
Regulamentul Rutier
Indicatoare și marcaje
Penalizare traseu ( sfaturi pentru examenul de conducere )

Dacă ați parcurs toți acești pași, atunci tot ce mai rămâne e să fiți siguri pe voi că veți lua examenul cu brio, atât cel electronic cât și cel de conducere.

Tot ce mai rămâne e să vă urez succes la examen și să conduceți cu grijă! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu