marți, 18 decembrie 2012 | By: Unknown

Sfarsitul Lumii, sfarsitul omenirii


Sfarsitul lumii, sau mai bine zis a planetei Terra va veni intr-o buna zi, vrem noi sau nu , speram ca pana atunci, adica peste cateva miliarde de ani omenirea sa fi avansat deja destul de mult pentru a parasi sistemul nostru solar si a gasi o noua planeta locuibila. Existenta noastra pe pamant ca fiinte inteligente, comparat cu varsta pamantului sau a universului este ca o secunda din viata noastra.
Dezvoltarea tehnologica din ultimii 50 de ani ar trebui sa ne puna pe ganduri, atat dezvoltarea tehnologica cat si globalizarea fortata care are loc in acest moment, precum si transformarea noastra in sclavi ai sistemului asa zis democratic.
Daca pe 21 Decembrie vine sfarsitul lumii voi fi bucuros, iar daca omenirea va muri deodata, atunci voi fi bucuros sa mor impreuna cu ceilalti pentru ca suntem deja intr-un sistem care ne doreste sclavi, un sistem care ne-a transformat deja in sclavi si care ne va transforma in sclavii supremi, subiect pe care il voi dezvolta intr-un articol viitor.
Aud tot mai des la televizor despre sfarsitul lumii, documentare, pareri ale unor “specialisti”, civilizatia maya etc. Totusi un lucru ma pune pe ganduri, pe 21 Decembrie chiar se va intampla ceva, mai exact soarele se va alinia cu centru caii lactee, eveniment ce se intampla odata la fiecare 26 de mii de ani. Mayasii credeau ca lumea a inceput in anul 3114 BC. Conform calendarului evreiesc ne aflam in anul 5772 de la facerea lumii. Chiar daca sunt ceva diferente de ani, se pare ca omul ca fiinta inteligenta a inceput sa evolueze in acea perioada. Este posibil ca dupa alti 5000 de ani sa incepem un nou ciclu de evolutie ? Nu stim ce se va intampla pe 21 Decembrie 2012 dar dupa aceasta data omenirea va avea nevoie de un nou reper, o noua data pentru sfarsitul lumii , asta in cazul in care pe 21 Decembrie 2012 nu va veni sfarsitul lumii asa cum o stim noi.
sfarsitul lumii

21 Decembrie sfarsitul lumii sau inceputul marii tribulatii ?

Pe anumite bloguri a aparut informatia ca defapt pe 21 Decembrie 2012 nu va veni sfarsitul lumii ci va incepe marea tribulatie iar numele antihristului va fi cunoscut lumii.
Un fapt este sigur, calendarul complex al mayasilor se va termina pe 21 Decembrie 2012, atunci cand soarele se va alinia cu mijlocul caii lactee, un eveniment astronomic foarte rar pentru omenire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu