marți, 18 decembrie 2012 | By: Unknown

ŞOCANT: Femeie acuzată că a ABUZAT SEXUAL 4 băieţi de 15 ani, prietenii fiului său de 10 ani


Courtney Reschke, o femeie de 35 de ani din Idaho, a fost arestată după ce s-a descoperit că a întreţinut relaţii sexuale cu patru băieţi minori, toţi în vârstă de 15 ani.
Detaliile cazului sunt cu atât mai şocante cu cât poliţiştii au descoperit că cei patru băiaţi fuseseră cunoscuţi de femeie pentru că erau prieteni cu fiul său cel mare, în vârstă de 10 ani.
Poliţiştii, scrie Weekly Vice, au aflat că femeia a întreţinut relaţii sexuale cu băieţii în casa sa, cel puţin una dintre întâlniri având loc în prezenţa copiilor lui Rescke în casă.
Femeia de 35 de ani le-a oferit alcool adolescenţilor şi se pare că întâlnirile sexuale aveau loc în timpul unor petreceri în casa sa, poliţiştii susţinând că femeia şi-a ignorat copilul de 5 ani care încerca să intre în camera în care ea se afla alături de un minor.
Courtney Reschke e acuzată că de acte sexuale cu un minor şi răni cauzate unor minori, în prezent cerându-se o cauţiune de 250.000 de dolari pentru ea. Judecătorii i-au pus în vedere să găsească tutori pentru copiii săi, pentru că nu va mai avea voie să intre în contact cu aceştia până când nu vor împlini 18 ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu