marți, 18 decembrie 2012 | By: Unknown

Sfarsitul Lumii?!!!?


Asteroizi uriaşi -  pandemii virale, schimbări climatice, războaie nucleare: fie că se ia în considerare sau nu calendarul mayaş, omenirea are mai multe opţiuni în materie de apocalipsă, care de altfel a început deja la scara întregului univers
      -Dar să rămânem optimişti, pentru că agonia va fi lentă.Terra este aici de peste patru miliarde de ani şi vor mai trece mulţi ani înainte ca Soarele să facă planeta noastră nelocuibilă.
      -Peste 5 miliarde de ani, Soarele se va transforma într-o “uriaşă minge roşie”, dar căldura sa intensă va fi provocat deja de mult timp evaporarea oceanelor şi dispariţia atmosferei terestre. Ulterior, Soarele se va răci şi va muri, dar atunci acest lucru nu o să ne mai intereseze.Până în acel moment, nu există nici o ameninţare astronomică sau geologică previzibilă ce ar putea distruge Terra.
Aviz pentru cei care iau in considerare ca SFARSITUL LUMII este aproape defapt nu e nici pe departe ci fffffffffff departe aceasta idee pe care multi o considera reala.
Dar mai complicată ar fi supravieţuirea în faţa unei pandemii mondiale determinată de un virus mutant, cum ar fi gripa aviară H5N1.Insa chiar şi o pandemie foarte severă nu poate să determine sfârşitul umanităţii. :)
Iar pentru cei care nu stiau deja marii cercetatori ai lumii care studiaza evolutia si starea dezvoltarii infectiilor in organismul omului sustine: -  Diversitatea sistemelor imunitare este atât de mare încât cel puţin 1% din populaţie rezistă în mod natural unei infecţii.
CONCLUZIE: Dumnezeu a creat omul si toate cele vazute si nevazute nu pentru a omora omul sau in bataie de joc ci din DRAGOSTE, astea inseamna ca nu o simpla boala(virus) duce sau poate duce la sfarstitul lumii sau oricare anomalie organica...singura care duce si poate duce la sfarsitul lumii este necredinta noastra in Dumnezeu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu