marți, 18 decembrie 2012 | By: Unknown

Cum sa dau burta jos


Cum sa dau burta jos ? sau Cum sa slabesc ? sunt intrebari care le auzim din ce in ce mai des. Dar cand vine vorba de cum sa dau burta jos, lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Grasimile din jur abdomenului sunt incapatanate si greu scapati de ele, dar nu va descurajati puteti da jos burta.
Probabil foarte multi dintre voi fac numeroase abdomene, dar acestea nu fac decat sa construiasca masa musculara si nu sa va scape de grasime. Singura modalitate de a da burta jos este de a avea o dieta adecvata si sa incorporati exercitiile fizice in stilul dumneavoastra de viata. Nu exista posibilitatea de a pierde grasime doar dintr-o anumita zona a corpului, va trebui sa reduceti grasimea de pe intreg corpu.
Mancati cinci sase mese mici, hranitoare, pe zi. Daca mancati din trei in trei ore fortati metabolismul dumneavoastra sa lucreze. 30 la suta din caloriile pe care le mancati pe tot parcusul zilei ar trebui sa provina din proteine, 25 la suta ar trebui sa provina din grasimi sanatoase, iar 45 la suta sa provina din glucide. Printre cele mai bune alegeri putem includ produsele bogate in fibre si toata gama de cereale, proteine slabe si grasimi nesaturate. Inlocuiti grasimile nesanatoase cu grasimi sanatoase cum ar fi cele provenite din avocado, nuci si ulei de masline.
Efectuati exercitii cardio sub forma de intervale. In loc de a face exercitii cardio pentru perioade lungi la aceeasi intensitate puteti sa faceti 20 de minute dupa cum urmeaza. Alergati trei minute la viteza scazuta dupa care alergati un minut la o viteza cat mai mare dupa care reviniti la viteza scazuta si tot asa. Intervalele de formare ard grasimile mai repede si va ajuta sa va cresteti rezistenta. Acest tip de program poate fi efectuat si pe aparate cum ar fi o bicileta stationara sau un stepper.
Faceti exerciti de crestere a masei musculare. Muschii continua sa arda grasimi si atunci cand sunt in repaus, deci cu cat aveti masa musculara mai mare cu atat ardeti mai multe grasimi. Antrenati toti muschii din corp, dar impartii antrenamentele pe zile astfel incat fiecare grupa de muschi sa aiba timp sa se refaca. De exemplu, lucrati bratele si umerii luni, picioarele si pieptul marti iar spatele si adomenul vineri.
Faceti exercitii specifice pentru abdomen, cum ar abdomenele, ridicarile de picioare si aplecari laterale. Aceste exerciiti va vor tonifia muschii abdomenului, iar dupa ce grasimea de pe stomac se va topi, acesti muschi vor fi vizibili.
Reduceti stresul din viata dumneavoastra. O crestere a nivelului de stres declanseaza hormonul stresului cortizol, care a fost asociat cu grasimile din zona stomacului. O modalitate de a reduce stresul este meditatia, respirati profund si delegati sarcinile de la locul de munca.
Asigurati-va ca dormiti 8 ore pe zi. In timpul somnului organismul se reface si va ofera energia necesara pentru antrenamentul zilei urmatoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu