duminică, 30 decembrie 2012 | By: Unknown

Revelionul a inceput pe DN1! Lumea s-a strans in coloane de masini ce se intind pe o distanta de 10 kilometri pe Valea Prahovei

Coloanele de masini se intind pe o distanta de peste zece kilometri pe DN 1, pe Valea Prahovei, mii de turisti indreptandu-se catre statiuni, sambata dupa-amiaza Conform datelor furnizate de Politia Prahova, DN 1 este foarte aglomerat, sambata dupa-amiaza, pe sensul Bucuresti - Brasov, unde pe doua tronsoane de drum s-au format coloane de masini care se intind pe o distanta de peste zece kilometri.
Astfel, catre Brasov autovehiculele circula in coloana intre Campina si Comarnic, dar si de la Sinaia catre Azuga, tronson pe care coloana de masini se intinde pe o distanta de aproximativ 10 - 12 kilometri. Pe cele doua tronsoane autovehiculele circula bara la bara, cu viteza care nu depaseste 30 - 40 de kilometri la ora.
Pe sensul de mers Brasov - Bucuresti DN 1 este aglomerat in zona statiunii Busteni, unde soferii sunt nevoiti sa opreasca des pentru a da prioritate de trecere pietonilor pe trecerile specialamenajate in statiune.
Mai multe echipaje ale Politiei rutiere se afla in trafic, iar politistii le recomanda soferilor care se indreapta catre statiunile montane sa aleaga ca ruta alternativa drumul national 1 A Ploiesti -Valenii de Munte - Cheia -Sacele -Brasov.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu